Ens vols seguir?

Com treballam?

Cream un univers per a la teva marca.

Reunions

D’una o dues hores, a on el client ens conta tot sobre la seva empresa: visió, fites, …, per la nostra banda tenim un guió per ajudar-lo a concretar i ordenar les seves prioritats, necessitats, punts forts, competidors, …

Recerca

Després de la reunió inicial, conduïm la nostra pròpia recerca sobre l’empresa i el seu entorn professional. Observem el comportament i les particularitats de la competència, analitzant les diferències i mancances amb el nostre client. Aquest és el punt de partida per elaborar un full de ruta que aporti imatge i sensacions adequades pel nostre client.

La historieta

La marca, avui dia, necessita contar una història que la determini al lloc on vol estar. U element essencial que contat de la manera adequada, es converteix en un pont entre l’empresa, el producte i els consumidors, que poden estar conscienciats amb el canvi climàtic, la salut, poden ser adults, nen o altres tipologies demogràfiques.

Identitat visual

Amb una història a contar, podem focalitzar la nostra atenció i recursos en la imatge i les seves sensacions. Creem els elements visuals que se’ns ha demandat i ens inspirem amb l’empresa del client. Hem de tenir molt en compte que aquests elements visuals són els que determinaran l’evolució i futur de la marca.

Presentació i aprovació

Per a finalitzar, és l’hora de presentar el projecte al nostre client. Ho presentem al client explicant-li l’estratègia i el procés, perquè el client tingui les eines necessàries per a triar la solució més convenient per la seva marca.

Vols que fem quelcom plegats?