Els nostres serveis

Encara que sempre estem encantats de rebre als nostres clients a l’estudi, si no li va bé desplaçar-se, ho podem fer nosaltres i treballar en línia. Establint una manera de comunicació amb nosaltres a la seva mida.
La nostra forma de treball i operativitat, ens permet transformar la seva idea en realitat a qualsevol suport que l’hi convengui, a més sempre podrà comptar amb el nostre suport abans, durant i després de fer realitat el seu projecte.

Aquests són alguns dels nostres serveis més destacats:

PRODUCCIÓ DE TV: produïm programes de TV para productores i cadenes de TV capdavanteres en el seu mercat. vídeos de promoció o explicatius per a convencions, anuncis de TV per a marques comercials.

ENTV: un sistema complet per a tenir el seu propi canal intern de televisió i poder vendre el seu producte a dintre del seu establiment.

DISSENY GRÀFIC: imatge corporativa, fullets, impressió, col·leccionables per a periòdics, anuncis de premsa i tot tipus de material gràfic.

DISSENY D’APLICACIONS: produïm programes de TV para productores i cadenes de TV capdavanteres en el seu mercat.

INTERACTIUS: des de senzilles webs corporatives fins a complexos escriptoris virtuals i eines en línia. També aplicacions per dispositius mòbils i altres suports (cd, memòria flash…)